PROMOTIES

Acties verlovings- en trouwringen
PROMOTIE Vanaf 19-05-2016 t/m 31-12-2029
Acties verlovings- en trouwringen

Stappen jullie weldra in het huwelijksbootje ? Of gaan jullie zich verloven? Allereerst PROFICIAT!

 

Als je nog op zoek bent naar een prachtige VERLOVINGSRING, dan kunnen wij je de FLANDERS BRILLIANT-collectie warm aanbevelen. Hierin vind je een zeer uitgebreid gamma aan verlovingsringen: van zeer eenvoudige tot de meest uitgewerkte versies. Jij bepaalt hierbij altijd zelf de grootte en de kwaliteit van de stenen.

 

Daarnaast hebben we verlovingsringen met ronde briljanten, eventueel met bijbehorende oorbellen en hanger. De juwelen zijn verkrijgbaar in wit- of geel 18 karaatsgoud. Kies het model dat jouw voorkeur wegdraagt.

 

Als de trouwplannen concreter worden, vind je bij Juweliers Jehaes de perfecte TROUWRING aan de BESTE VOORWAARDEN:

 

- We bieden je 10% KORTING op jouw keuze trouwringen

- We plaatsen de GRAVURE GRATIS

- Bovendien krijg je nog een RESTAURANTCHEQUE voor een romantisch diner.

 

We zijn in Sint-Truiden exclusief verdeler van DORA trouwringen. Verder hebben we nog de prachtige collecties van AURODESIGN en AMICI. En in de collectie van FLANDERS BRILLIANT vind je prachtige trouwringen waarin de typische achthoekig geslepen briljanten, ‘Flanders cut’, verwerkt zitten.

 

Bezegel jouw liefde met een mooie ring van Juweliers Jehaes!

 

Klik hier en bezoek onze website

 terug naar overzicht

Meer promoties

Acties verlovings- en trouwringen
PROMOTIE | Vanaf 19-05-2016 t/m 31-12-2029
Acties verlovings- en trouwringen

Stappen jullie weldra in het huwelijksbootje ? Of gaan jullie zich verloven? Allereerst PROFICIAT! Als je nog op zoek bent naar een prachtige VERLOVINGSRING, dan kunnen wij je de FLANDERS BRILLIANT-collectie warm aanbevelen. Hierin vind je een zeer uitgebreid gamma aan verlovingsringen: van zeer eenvoudige tot de meest uitgewerkte versies. Jij bepaalt hierbij altijd zelf de grootte en de kwaliteit van de stenen. Daarnaast hebben we verlovingsringen met ronde briljanten, eventueel met bijbehorende oorbellen en hanger. De juwelen zijn verkrijgbaar in wit- of geel 18 karaatsgoud. Kies het model dat jouw voorkeur wegdraagt. Als de trouwplannen concreter worden, vind je bij Juweliers Jehaes de perfecte TROUWRING aan de BESTE VOORWAARDEN: - We bieden je 10% KORTING op jouw keuze trouwringen- We plaatsen de GRAVURE GRATIS- Bovendien krijg je nog een RESTAURANTCHEQUE voor een romantisch diner. We zijn in Sint-Truiden exclusief verdeler van DORA trouwringen. Verder hebben we nog de prachtige collecties van AURODESIGN en AMICI. En in de collectie van FLANDERS BRILLIANT vind je prachtige trouwringen waarin de typische achthoekig geslepen briljanten, ‘Flanders cut’, verwerkt zitten. Bezegel jouw liefde met een mooie ring van Juweliers Jehaes! Klik hier en bezoek onze website

Lees verder