Strand Smartwatch - SSM0005
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

De perfecte smartwatch in een sober en functioneel Deens design voor de actieve vrouw in deze uitdagende Covid-tijden. Dit horloge monitort immers constant (24/24) uw lichaamstemperatuur !
Maar deze ongelooflijke smartwatch heeft nog zoveel meer te bieden: een dynamische hartslagmeter, een stappenteller, een calorieverbrandingsmeter, een afstandsmeter en een slaapmonitor. Er zijn 5 sportmodi: wandelen, lopen, klimmen, fietsen en basketbal. Een gids helpt u zelfs bij het oefenen van de optimale ademhalingstechnieken. Dit technologisch wonder biedt bovendien nog de volgende functies: stopwatch, alarm, muziekcontrole, niet storen, een zoekfunctie voor telefoon en smartwatch, en evident uur-dag-datumaanduiding. Een 1.4 TFT full touch screen zorgt voor een intuïtieve bediening van het horloge. Via een Bluetooth 5.0 verbinding met uw telefoon (Android en iOS) krijgt u meldingen van alle oproepen, agenda en berichten van sms en alle sociale media.
De app HitFit Pro zorgt snel en gebruiksvriendelijk voor alle instellingen via uw telefoon. Via de app kan u ook talloze nieuwe schermdesigns downloaden. Deze super complete smartwatch zit in een rosé ABS + PC behuizing uit één stuk en wordt rond de pols gedragen met een soepele roze TPU band. Binnenin zit een opslagcapaciteit van 64 MB en de Lithium-ion batterij laadt op binnen 2 uren voor een actief gebruik van 5-7 dagen en een stand-by tijd van 10-15 dagen.
Dit horloge is bovendien stofbestendig en heeft een waterdichtheid voor 1,5 meter diepte gedurende maximum 30 minuten. Deze must-have wordt met lader geleverd in de originele Strand verpakking en geniet van 2 jaar internationale garantie.
Internationale referentie: S716USVBVP.


Uurwerken: Damesuurwerken
Band: Rubber
Kast: Rosé

Strand Smartwatch - SSM0005

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}

Verkocht per stuk

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Strand Smartwatch - SSM0005 is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Strand Smartwatch - SSM0005.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x