Armani

Meer foto's

Balmain

Met een horloge van Balmain heb je een stukje Parijse haute couture aan uw pols. Pierre Balmain was een van de opmerkelijkste couturiers van zijn tijd. Hij kleedde de internationale beau monde: van prinsessen tot filmsterren. De tijdloze arabesken en florale motieven blijven het handelsmerk van Balmain. Subtiel sieren ze de wijzerplaten van Balmain Swiss Watches. De Swiss Made uurwerken van Balmain staan voor betaalbare luxe à la Francaise. Topkwaliteit en toch heel betaalbaar: dit maakt ze zo geliefd bij modebewuste meisjes en dames…

Meer foto's

Casio

Meer foto's

Citizen

CITIZEN is een Japans fabrikant van stijvolle, tijdloze en sportieve uurwerken.

Meer foto's

Guess

Meer foto's

Jacques du Manoir

Trendy. Traditional. Elegant. Zwitserse uurwerkencollectie met een elegant en trendy design. Alle uurwerken zijn volledig Swiss Made en 5 ATM waterdicht. De collectie bestaat uit modellen van 26mm, 36mm en 40mm groot in geel, staal, rosé of bicolor.

Meer foto's

Maurice Lacroix

Zwitserse klasse en elegantie aan je pols met Maurice Lacroix. Naast Roger Federer en chocolade staat Zwitserland ook bekend om hun jarenlang vakmanschap en expertise over horloges. De uurwerken van Maurice Lacroix combineren nieuwe innovatieve technieken met de kunde van het Zwitsers horlogevakmanschap. Hoewel Maurice Lacroix een relatief jong Zwitsers bedrijf is, is het wereldwijd een grote naam onder horlogeliefhebbers. Door traditionele technieken en vakmanschap te combineren met de laatste technologieën worden we zowel op het gebied van design als techniek steeds opnieuw verrast.

Meer foto's

Obaku

Meer foto's

Raymond Weil

Meer foto's

Rodania 1930

De Rodania-collectie rust voor het grootste deel op de geschiedenis van het bijna-honderdjarig merk. Kwaliteitsproducten met een Zwitsers binnenwerk, dit in combinatie met een toegankelijk prijsgamma. Een collectie die zich zowel richt tot mannen als vrouwen, sportief of klassiek-elegant georiënteerd. Bovenop de standaard waarborg van 3 jaar krijg je door registratie van je aankoop 2 jaar extra waarborg... alles samen een exclusieve waarborg van vijf jaar.

Meer foto's

Rosefield

Meer foto's
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x